Douane consultancy

Geen onnodige kosten met een douane consultant

Heeft u internationale transporten buiten de Europese Unie en geen idee hoe u moet beginnen? Dan kan dit een flinke opgave worden, er moeten namelijk wel een aantal formaliteiten plaats vinden. Los van het hele transport zelf moeten ook douanedocumenten opgemaakt worden. Dit is specialistisch werk en kan erg tijdrovend zijn. Bovendien kan een transport geen doorgang vinden wanneer de documenten incorrect zijn. Zo kunt u veel tijd, geld en vertrouwen van uw klant verliezen. Het is dan ook een verstandige beslissing om een customs consultant in de arm te nemen, deze zal u verlossen van zorgen en mogelijk verlies van tijd en geld. Zo kunt u doen wat u het liefst doet; ondernemen.

Douane consultancy

Uitbesteden: Erkende douane experts voor u aan het werk

Voor het opmaken van douanedocumenten zijn kennis en speciale software nodig. Een dergelijk document opmaken is dus een onmogelijke opgave voor een leek. Verstandig is dus om dit uit te besteden. Bij TTS Customs wordt het vertrouwen van een volledige AEO status genoten. Dankzij deze status heeft TTS Customs een directe koppeling met de Douane. Transporten met documenten van TTS Customs ondervinden minder vaak een  fysieke controle. Indien er toch gecontroleerd wordt, krijgt uw zending voorrang.

De voordelen op een rij:

Zelf doen: Wij helpen u op weg

Wilt u toch de documenten liever zelf maken en zoekt u hulp om dit traject zorgvuldig te starten.  Het kan dan verstandig zijn om een expert in te schakelen om die u in enkele uren al op weg kan helpen. Onze ervaren douane experts helpen u op weg en kunnen assistentie bieden bij de aanvraag van vergunningen   en kennen door hun ervaring de weg in de wondere wereld die Douane heet. Deze trajecten bieden wij aan op basis van een aantrekkelijk uurtarief.

Over TTS Customs

TTS Customs is onderdeel van TransHeroes | Smart Logistics Group. Binnen TransHeroes zijn verschillende afdelingen iedere dag actief om een transport zo efficiënt mogelijk te verzorgen.  Door specialisten met elkaar te laten werken zorgen we er voor dat alle details omtrent uw transport zo snel en efficient mogelijk ingevuld zijn. Omdat iedere tak andere kennis vraagt, zijn deze specialisten ook nodig om een zorgeloos transport te verzorgen. Door deze manier van werken heeft u aan één telefoontje genoeg om bijvoorbeeld een transport van Nederland naar Rusland te laten organiseren zonder enige problemen. Test ons maar, neem contact op of vul online het offerteformulier in en ontvang binnen enkele uren een offerte voor uw transport of douane document. Voor vragen staan wij natuurlijk ook altijd kosteloos voor u klaar!


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.