Over TTS Customs®

Alle onderdelen in huis van de logistieke keten

douane expediteur

TTS Customs is onderdeel van TransHeroes | Smart Logistics Provider. Deze expediteur heeft alle logistieke kennis en kunde in eigen huis. Onze nuchtere Twentse mentaliteit en no-nonsense aanpak zorgt voor tevreden klanten. Daarbij zijn wij overtuigd voorstander van het spreekwoord: schoenmaker blijf bij je leest. Daarom zijn er verschillende teams samengesteld die ieder haar eigen specialisme kennen. Zeevracht is immers anders dan luchtvracht en het verzorgen van warehousing is totaal anders dan het opmaken van een aangifte ten invoer.

De basis voor TransHeroes is gelegd in 1986 door de oprichting van TTS Transport Team Salland. In de loop van de jaren heeft deze douane-expediteur zich ontwikkeld tot volwaardige en toonaangevende specialist in logistieke dienstverlening. Alle facetten worden bedient en de markt wordt actief benaderd met verschillende handelsnamen. Echter staat binnen de gehele Smart Logistics Provider één ding voorop: de klant. Heldere taal, geen gedoe, dat past bij ons.

Zekerheid en financieel gezond

U wilt graag zeker weten dat u zaken doet met een partner waar u van op aan kunt. Onze AEO status toont aan dat we verstand van zaken hebben, daarbij doet u zaken met een financieel gezonde onderneming. Dat is prettig om te weten, met name omdat we werken aan het belangrijkste stukje van uw bedrijf; uw producten.

Ervaar zelf onze eigenwijze manier van werken en neem eens contact op!


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.