Internationaal transport

Internationale transporten; onlosmakelijk verbonden met Douane

Douanediensten zijn onlosmakelijk verbonden met het verzorgen van een internationaal transport. Zo kan er zonder douanedocumenten geen transport van of naar buiten de Europese Unie verzorgd worden, en zonder transporteur heeft men niks aan douanedocumenten. Het één kan dus niet zonder het ander. Gelukkig is TTS Customs onderdeel van TransHeroes | Smart Logistics Group. Dankzij deze constructie kan TransHeroes uw transport middels verschillende modaliteiten verzorgen terwijl TTS Customs uw douanedocumenten opmaakt.

 

Specialisten aan het werk voor uw transport

transport douane

Binnen TransHeroes werken we met het credo: ieder zijn vak. Daarom gaan er verschillende gespecialiseerde afdelingen voor u aan het werk. Zo gaat er geen kostbare tijd verloren en weet u direct dat uw transport soepel verloopt. Ook kan dit fikse kostenbesparing opleveren omdat een foutvracht of vertragingen minder voor de hand liggend is. Dat alles bij elkaar opgeteld zitten er wel erg veel voordelen aan het werken met TTS Customs.

Bovendien kunt u een offerte aanvragen voor zowel luchtvracht, zeevracht, internationaal wegtransport, spoedtransport, railtransport, (tijdelijke) opslag en maar dus ook voor het enkel opmaken van douanedocumenten. Bovendien staan er verdeeld over Europa overal dedicated koeriers op uw transport te wachten. Zo kunt u niet alleen een transport van of naar Nederland laten verzorgen door onze specialisten, maar ook van bijvoorbeeld Italië naar Duitsland, of van China naar de VS. We noemen dit het zogenoemde derde-landen-verkeer.

Geniet van onze voordelen:

  • Geen tijdverlies dankzij gespecialiseerde transportplanners
  • Al uw vereiste douanedocumenten direct opgemaakt
  • Gemak en vertrouwen dankzij onze volledige AEO status
  • Binnen enkele uren na aanvraag een op maat gemaakte offerte ontvangen

Kwaliteit staat voorop bij uw internationale transport

luchtvracht douane

Vele certificeringen geven aan dat we er bij TransHeroes en TTS Customs geen doekjes om winden. Zo zijn we in staat om food en feed goederen op te slaan dankzij onze GMP-B3 en ISO22000 keurmerken, laat onze ISO9001 zien dat wij aantoonbaar een vooruitstrevende en betrouwbare partner zijn en zijn we dankzij het SKAL keurmerk zelfs in staat om met biologische goederen te werken.  En alsof dat nog niet genoeg is om uw vertrouwen te winnen genieten TransHeroes en haar handelsnamen ook nog eens van een volledige AEO status.

Dit is zomaar een greep uit onze inmiddels flinke collectie keurmerken en certificaten. Deze geven ons de mogelijkheid om u van alle denkbare vormen van logistiek te voorzien en geven u het vertrouwen dat u zaken doet met een erkende specialist. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op. Wilt u binnen enkele uren een op maat gemaakte offerte ontvangen voor een internationaal transport, vul dan gemakkelijk en snel het offerteformulier in.


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.