Uitvoeraangifte

Wanneer heb ik een uitvoeraangifte nodig?

uitvoerdocumenten

Wanneer u goederen wilt exporteren naar een land dat niet is aangesloten bij de EU zijn ze verplicht: een uitvoeraangifte. Officieel praten we over een aangifte ten uitvoer overigens. Omdat een dergelijke aangifte tijd en kennis vereist kunnen ze een flink obstakel zijn voor uw transport en onderneming. Ook is er specifieke douanesoftware benodigd is om een uitvoeraangifte op te stellen is het verstandig het opstellen hiervan uit te besteden. Omdat TTS Customs rechtsreeks verbonden is met de Nederlandse Douane, een volledige AEO status heeft en gespecialiseerde douanedeclaranten in huis heeft bespaard u veel tijd en hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Erkende en betrouwbare douanepartner

De eerder genoemde volledige AEO status geeft ons niet alleen veel voordelen, het biedt u er nog meer. Buiten het feit dat u het vertrouwen ondervindt van een erkende specialist, worden wij minder vaak gecontroleerd dan bedrijven zonder deze status. Dit scheelt u veel tijd en geld, wat u liever steekt in wat u het meest belangrijk vind; namelijk uw onderneming.

De voordelen op een rij:

  • Ervaren specialisten die weten waar ze over praten
  • Erkende douanedeclaranten binnen enkele uren aan het werk voor u
  • Onze volledige AEO status bespaart u tijd en geld
  • Van enkele documenten tot het verzorgen van een compleet transport

Tijd en geld besparen door uw uitvoeraangifte uit te besteden

Veel bedrijven beschikken niet over de kennis of benodigde software om een volwaardige uitvoeraangifte op te stellen die aan alle eisen voldoet, het is dan ook verstandig om een specialist te raadplegen die dit voor u kan realiseren. Omdat TTS Customs in bezit is van kennis, ervaring en de nodige software, is het zo praktisch dat TTS Customs dit complete traject voor u uit handen kan nemen. Is dat duur? Nee hoor, klik hier voor de tarieven.

Veelzijdige specialist tot uw beschikking

uitvoeraangifte

Omdat TTS Customs onderdeel is van TransHeroes | Smart Logistics Group, zijn alle facetten van een perfect geregeld transport binnen handbereik. Dankzij verschillende teams van specialisten wordt u volledig ontzorgd en bespaart u zichzelf een hoop tijd en geld.

Heeft u bijvoorbeeld een klant in de Verenigde Staten en wilt u daar goederen naar exporteren? Dan is er slechts één telefoontje nodig om dit complete proces, inclusief uitvoeraangifte, voor u te bewerkstelligen. En omdat al deze specialisten te werk gaan onder één dak gaat dit in een ongekende snelheid. Meer weten? Neem contact op of vul het offerteformulier in. Het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn 🙂


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.