Invoeraangifte

Wanneer heb ik een invoeraangifte nodig?

Wanneer u goederen uit landen wilt importeren die niet zijn aangesloten bij de EU krijgt u er mee te maken: invoeraangiftes. Een aangifte dat een flink obstakel kan zijn voor uw onderneming, niet alleen door de tijd die er ingestoken moet worden maar ook omdat er specifieke douanesoftware nodig is om een dergelijke aangifte te realiseren. Omdat TTS Customs rechtstreekse koppelingen heeft met de Nederlandse Douane en werkt met gespecialiseerde douanedeclaranten kan er snel, efficiënt en zorgeloos gewerkt worden.

invoeraangifte

Betrouwbare douanepartner

De aanwezige volledige AEO vergunning onderstreept de eerder genoemde feiten. Door deze status worden wij minder vaak gecontroleerd dan bedrijven zonder deze status, bovendien geeft het aan dat u zaken doet met een betrouwbare specialist die als geen ander uw invoeraangifte kan realiseren. Dit scheelt u een hoop geld, tijd en zorgen. En dat is wel zo prettig aangezien u die tijd liever steekt in hetgeen u het belangrijkst vindt: uw onderneming.

  • Een team van specialisten om tijd en geld te besparen voor u!
  • Ervaren douane declaranten binnen enkele uren voor u aan het werk
  • Erg snelle reactie op uw offerteaanvraag
  • Volledige AEO status met voordelen, kwaliteit en betrouwbaarheid

 

Uw zorgen omtrent een invoeraangifte uitbesteden?

 

Omdat u mogelijk niet beschikt over de nodige kennis of software om een legitieme invoeraangifte op te maken is het verstandig te zoeken naar een specialist. Gelukkig is TTS Customs zo’n specialist.  Door onze kennis over douane procedures kunt u zonder zorgen verder met uw werk of onderneming. Laat de opmaak van een invoeraangifte liever over aan mensen die niets liever doen. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, kijk maar eens bij onze tarieven.

Van alle markten thuis

Om u helemaal te ontzien van zorgen kunnen wij een compleet transport voor u realiseren. Omdat wij als ervaren logistiek dienstverlener alle facetten onder éen dak hebben, kunnen wij een transport van A tot Z voor u verzorgen. TTS Customs is namelijk onderdeel van TransHeroes | Smart Logistics Group.

Heeft u bijvoorbeeld goederen die u van Centraal Azië naar Nederland wilt importeren, dan heeft u aan één telefoontje genoeg om ons het hele proces inclusief de douaneformaliteiten te laten regelen. En dat alles onder één dak! Binnen enkele uren een offerte ontvangen? Vul dan het offerteformulier in of neem contact op met één van onze specialisten.

 


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.