Douanedocumenten

Douanedocumenten

Douanedocumenten

Invoeraangiftes, uitvoeraangiftes en transitaangiftes, dit zijn zomaar een aantal douanedocumenten waar onze experts dagelijks mee werken. Voor een leek haast een onmogelijke opgave om al deze documenten zonder fouten of tijdverlies op te maken, maar voor onze eigen douane declaranten dagelijkse werkzaamheden.

Deze documenten zijn vereist bij het importeren en exporteren van goederen buiten de EU, bij specifieke landen of bij specifieke producten. Om dit allemaal uit te zoeken is er vele tijd en kennis nodig. Tijd en kennis die vaak niet aanwezig is. Daarom is het handig om deze werkzaamheden uit te besteden bij een specialist en die specialist zijn wij. Onze uitstekend opgeleide douane declaranten beschikken over de benodigde kennis om uw transport te onthouden van onnodig tijdverlies of onnodige kosten. Vul bijvoorbeeld eens ons online offerteformulier in om te zien wat wij voor uw douanedocumenten kunnen doen.

 Invoeraangifte of uitvoeraangifte?

Wanneer u goederen importeert uit bijvoorbeeld Azië is er een invoeraangifte vereist. Maar wat komt hier bij kijken? En heb ik een uitvoeraangifte nodig als ik zelf goederen wil exporteren? Wat is een transitaangifte en wat is er nodig om een dergelijke aangifte te realiseren? Op deze antwoorden kunnen onze experts antwoord geven voor u. Zo is er specifieke software nodig en bovenal verstand van zaken. Door strikte regelgeving is het van groot belang dat u weet wat uw rechten en plichten zijn. Gelukkig zijn daar onze gespecialiseerde vakmensen die u door dit soort situaties leiden. En dankzij onze volledige AEO-status kunnen wij deze aangiftes sneller afhandelen dan anderen en hoeven wij minder vaak te wachten op een tijdrovende controle. Bovendien geeft deze erkenning aan dat u zaken doet met een partij die betrouwbaar is en verstand van zaken heeft, en dat is wel zo prettig!

  • Aangiftes voor elk type goed uit ieder land
  • Ervaar het gemak en het vertrouwen van onze volledige AEO status
  • Een eigen douane-entrepot om importheffingen uit te stellen
  • Voor veel andere douane- en/of exportdocumenten in te schakelen
  • Voorkom hoge kosten en tijdverlies dankzij aanwezige software en kennis

Zaken doen met een erkend betrouwbare partner voor uw douanedocumenten?AEO vergunning

Maakt u zich niet langer zorgen om lastige invoeraangiftes en neem contact op met onze Customs-afdeling. Vermijd tijdverlies en besteed uw zorgen uit aan een ervaren team, zo houd u tijd over om met uw eigen onderneming bezig te zijn en weet u direct dat uw zorgen in goede handen zijn. Vul ons online offerteformulier in en krijg binnen enkele uren een passend antwoord op de vragen omtrent uw douanedocumenten.


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.