Diensten

Diensten

douanediensten

Douanediensten zijn vaak een sluitpost bij EU-overschrijdend verkeer. Alles is geregeld, de lading staat klaar, het internationale transport is geboekt en dan moeten er nog uitvoerdocumenten en oorsprongsdocumenten opgemaakt worden. Dit maken wij als douane-expediteur helaas vaak genoeg mee. Soms zijn er in het verkoop traject al afspraken gemaakt die de opmaak van de juiste documenten in de weg staan. Om onverwachte kosten en oponthoud bij de grens te voorkomen is het daarom een goed idee om begeleid te worden door specialisten op douane gebied.

Het kan voor u lastig zijn om te bepalen welke documenten vereist zijn voor een bepaalde bestemming of voor uw goederen. Juist daarom komt het goed uit TTS Customs een team van gespecialiseerde douane consultants heeft, die er voor zorgen dat u zich na contact geen enkele zorgen hoeft te maken.

Dat u zich geen zorgen hoeft te maken wordt bijgestaan door onze volledige AEO status. Deze zorgt er voor dat zendingen die door TTS Customs verzorgd worden minder fysieke controles hebben en zelfs bij verplichte controles voorrang krijgen. En dit scheelt bij uw zending een hoop tijd en geld, zonder dat u daar iets voor hoeft te doen.

  • Uw douaneformaliteiten in handen van experts
  • Zelf geen moeite hoeven doen voor het verkrijgen van export / import documenten
  • Dankzij een eigen douane-entrepot geen onverwacht hoge importheffingen
  • Geen tijdrovende controles of voorrang bij verplichte controles dankzij onze AEO-status

Wat TTS Customs afdeling voor u kan betekenen

Van het verkrijgen van vereiste douanedocumenten tot douane consultancy. Denk bijvoorbeeld aan een invoeraangifte wanneer u goederen van buiten de EU importeert, of in een specifieker geval een ATR-certificaat wanneer u uw goederen wilt transporteren naar Turkije.

Omdat u misschien voor het eerst in een situatie beland waarbij u met douaneformaliteiten te maken krijgt, of omdat u simpelweg niet beschikt over de tijd en vereiste kennis om deze formaliteiten af te handelen staan onze experts altijd voor u klaar. Dit scheelt u in eerste instantie niet alleen erg veel tijd, maar ook nog eens geld.

Alle douaneformaliteiten onder één dak

Douane specialisten

Geen enkele zorgen meer omtrent douane werkzaamheden. Dankzij onze douane specialisten wordt alles onder één dak geregeld. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen, en wat wij nog meer voor u kunnen doen? Vul ons online offerteformulier in en ontvang in no-time een op maat gemaakte offerte.


TTS Customs | Dé Douane Specialisten

Onze ervaren Douane declaranten helpen u direct verder met uw vragen op het gebied van douane documentatie, export formulieren en de opmaak van export en import documenten. Kijkt u ook eens bij ons kenniscentrum voor meer informatie.  Meer weten over TTS Customs? Of bent u benieuwd waarbij wij u kunnen helpen? Laat onze declaranten u helpen en neem contact op.